Dokter Tv commere
Mansier 940 400 v2
Dode Hoek940
Parijs 2
tv-commericials-groot
WMD

TV-reclame “komt echt binnen”! Zowel letterlijk bij de mensen thuis via de alom aanwezige tv’s en beeldschermen, als figuurlijk door de enorme impact die een tv-commercial heeft. Het is echt waar: een beeld zegt meer dan duizend woorden! Een tv-spot slaat altijd aan; levert altijd reacties op en werkt prima voor de naamsbekendheid van een bedrijf of product.

De laatste vijftien jaar is de productie van tv-commercials voor Janderman van den Berg Produkties een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten geworden. Zo’n productie begint met een goede afstemming met de opdrachtgever omtrent de wensen en mogelijkheden. Daarna volgt het belangrijkste onderdeel: het bedenken en ontwikkelen van een goed idee.

Deze wordt gevat in een scenario en, bij overeenstemming, kan vervolgens het eigenlijke filmwerk beginnen. Goede spreekstem, passende muziek, mooie montage en graphics moeten dan de uiteindelijke commercial tot een perfect geheel maken.

Soms is filmen niet noodzakelijk. Op ons Youtube-kanaal staan ook een aantal zogenaamde “graphic-motion” commercials. De belangrijkste ingredienten van deze spots zijn foto’s, afbeeldingen en graphics. Met behulp van teksten (gesproken en geschreven) kan een prima resultaat worden bereikt! Door het besparen op locatie-filmwerk en de montage hiervan, zijn de productiekosten natuurlijk een stuk lager. Net als bij de productie van radiocommercials kan Janderman van den Berg Produkties bemiddelen bij de omroepen inzake het uitzenden van de “media-advertenties”….

KLein YT